enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
8,7540
EURO
10,3892
ALTIN
496,61
BIST
1.391
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Gök Gürültülü
23°C
İstanbul
23°C
Gök Gürültülü
Pazar Gök Gürültülü
25°C
Pazartesi Gök Gürültülü
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C

Akıncı Orhan öldü mü? Akıncı Orhan ‘Tolga Tekin’ diziden mi ayrıldı? Tolga Tekin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ekranların beğenilen dizisi Akıncı geçtiğimiz Cuma günü dönem finali yapmıştı. Dönem finalinde Akıncı’nın yardımcısı Orhan vuruldu. Bunun …

Akıncı Orhan öldü mü? Akıncı Orhan ‘Tolga Tekin’ diziden mi ayrıldı? Tolga Tekin kimdir, kaç yaşında, nereli?
16.05.2021 21:00
0
A+
A-

Ekranların beğenilen dizisi Akıncı geçtiğimiz Cuma günü dönem finali yapmıştı. Dönem finalinde Akıncı’nın yardımcısı Orhan vuruldu. Bunun akabinde Akıncı Orhan öldü mü, ölecek mi, diziden mi çıktı? merak edildi. Pekala, Akıncı Orhan öldü mü? Akıncı Orhan ‘Tolga Tekin’ diziden mi ayrıldı? Tolga Tekin kimdir, kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?

AKINCI ORHAN ÖLDÜ MÜ, DİZİDEN Mİ ÇIKTI?

Akıncı’nın dönem finalinde Orhan’ın vurulduğu görülüyor. Orhan’ın öldüğü ve diziden ayrıldığı görülmektedir. Ama dizide gelecek dönemde Akıncı’ya yardım edeceğini belirtmişti. Bunun akabinde Orhan geri mi dönecek merak ediliyor. Akıncı Orhan ile ilgili bir resmi açıklama yapılmadı. Lakin Vikipedi’nin resmi Akıncı sayfasına nazaran Orhan diziden ayrılan karakterler ortasında yer aldı.

AKINCI ORHAN KİM CANLANDIRIYOR?

Akıncı dizisinde Orhan karakterini “Tolga Tekin” canlandırmaktadır.

TOLGA TEKİN KİMDİR?

Tolga Tekin (d. 19 Mart 1973, Ankara), Türk oyuncudur.

19 Mart 1973 yılında Ankara’da doğmuştur. Orta eğitimini, Özel Arı Koleji’nde 1992’de tamamladıktan sonra, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro kısmından, 1996 yılında mezun oldu. Devlet Tiyatroları’nın açtığı imtihanı kazanarak, Adana Devlet Tiyatrosu’nda misyonuna başladı. 1996 ile 2004 yılları ortasında Adana Devlet Tiyatrosu’nda vazife yaptıktan sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu’na tayin oldu. Bizim Meskenin Halleri dizisinde 4 yıl oyuncu olarak çalıştı. Hala, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı takımında misyon yapmaktadır. Tolga Tekin, 21 Temmuz 2013 tarihinde kendisi üzere oyuncu olan Zeynep Koltuk ile evlenmiş, 2014 yılında ayrılmıştır.

Rol aldığı oyunlar:

Yastık Adam : Martin McDonagh – Ankara Devlet Tiyatrosu – 2011

Üç Direktör Üç Oyun (Bekleyiş) : Ethan Coen – Ankara Devlet Tiyatrosu – 2010

Don Giovanni ve Uşağı Pulcinella : Angelo Savelli – Ankara Devlet Tiyatrosu – 2009

Keşanlı Ali Destanı : Haldun Taner – Ankara Devlet Tiyatrosu – 2006

Salome (oyun) : Oscar Wilde – Ankara Devlet Tiyatrosu – 2006

Kayıp Toprağın Türküsü : Angelo Savelli – Ankara Devlet Tiyatrosu – 2005

Aşk-ı Memnu (oyun) : Halid Ziya Uşaklıgil – Ankara Devlet Tiyatrosu – 2005

Carmela ve Paolino : jose Santis Sinisterra – Adana Devlet Tiyatrosu – 2004

Fırtına (oyun) : William Shakespeare – Adana Devlet Tiyatrosu – 2004

Kuru Gürütü : William Shakespeare – Adana Devlet Tiyatrosu – 2004

Figaro’u Düğünü : Beaumarvhais – Adana Devlet Tiyatrosu – 2003

Cimri : Molier – Adana Devlet Tiyatrosu – 2002

Abdülcambaz : Turhan Selçuk – Adana Devlet Tiyatrosu – 2002

Kızılırmak Karakoyun : Tuncer Cücenoğlu – Adana Devlet Tiyatrosu – 2001

Cadı Kazanı : Arthur Miller – Adana Devlet Tiyatrosu – 2001

Bağdat Hatun : Güngör Dilmen – Adana Devlet Tiyatrosu – 2001

Kaçık (oyun) : Tom Topor – Adana Devlet Tiyatrosu – 2000

Hırçın Kız : William Shakespeare – Adana Devlet Tiyatrosu – 2000

Karar Kimin : Brian Clark – Adana Devlet Tiyatrosu – 1999

V.Frank (oyun) : Friedrich Dürrenmatt – Adana Devlet Tiyatrosu – 1998

Soytarılar : R.Ppavelkıc – Adana Devlet Tiyatrosu – 1998

İkinci Kısım : Neil Simon – Adana Devlet Tiyatrosu – 1997

Mükemmeller Mutfağı : Ege Işık – Adana Devlet Tiyatrosu – 1997

Türkmen Düğünü : Ali Yörük – Ankara Devlet Tiyatrosu – 1996

Filmografisi:

50m2 – Mesut – 2021

Akıncı – Orhan – 2021

Rise of Empires: Ottoman – 2020

Bizi Hatırla – Kaan – 2019

Kelebekler – Cemal – 2018

Bir Litre Gözyaşı – Muzo – 2018

Vatanım Sensin – Mehmet Âkif Ersoy – 2018

Rüzgarda salınan Nilüfer – Korhan -2016

Paramparça : Cevdet Mercan – Özkan Gülpınar – 2014

Behzat Ç. Ankara Yanıyor : Serdar Akar Gorbaçov -2013

Süper Yüzyıl : Durul Taylan – Yağmur Taylan – Barbaros Hayreddin Paşa – 2012

Çıplak Gerçek : Nedim- 2012

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm : Serdar Akar – Gorbaçov – 2011

Reis: Yunus – 2011

Zenne: Cihan – 2011

Kardelen : Mehmet Güneş – Fotoğrafçı – 2010

Kapalı Çarşı : Ömür Atay – Mustafa – 2010

Deniz Yıldızı : Gürsel Ateş – (2009)

Bizim Meskenin Halleri : Samet Polat – Safa – 2008

Mükafatları:

2017 Rüzgârda Salınan Nilüfer ; En Uygun Erkek Oyuncu Mükafatı

2011 Baykal Saran Tiyatro Mükafatı (Yastık Adam)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.